Axel van Ickx

POST

Belgian artist & painter Axel van Ickx thumbs up, art exhibition

Een sneak peek naar een kunstig 2024!

Jawadde, 2023 was me het jaartje wel… Op vele fronten dan…

Op het kunstenfront waren er de voorbije maanden zomaar eventjes 3 expo’s waaraan ik mocht deelnemen: er was de Biënnale van Aalter in het kasteel van Poeke in september om mee te starten.

kunstenaar Axel van Ickx op de Biënnale van Aalter 2023

Sneak Peek Naar Een Kunstig

Kort erna, en om in de stijl te blijven, stelde ik tentoon in het kasteel van Leeuwergem. En het jaar werd afgesloten met een finaleplaats voor de “Klein Sculptuur” wedstrijd in het CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

À propos, die laatste loopt nog tot en met 14 januari 2024. Tijdens de finissage zal ikzelf ook in hoogsteigen persoon aanwezig zijn. Ben je dus nog niet langs geweest: dit is je goede voornemen voor 2024!

“En 2024, hoe zit het daar mee?”, hoor ik je denken…

Welnu, dat kondigt zich alvast zéér veelbelovend aan: ik mag zowaar nu al 3 toegezegde tentoonstellingen confirmeren! Olé!

Welke dit zijn, is nog wat “geheim”. Nu ja, geheim… ik wil je alvast vragen om het weekend van 1-2-3 maart vrij te houden (2 expo’s in hetzelfde weekend zowaar!), maar zeker ook 3-4-5 mei. Dat laatste wordt echt iets speciaals. Beloofd. Dit wil je niet missen. Ook Nathalie Stroobant heeft daar iets mee te maken…

Kruis dus deze data alvast aan in je agenda, en hopelijk zien we elkaar op 1 van die dagen.

Kunstenaar Axel van Ickx neemt deel aan Sculptuur wedstrijd met kunstwerk Laptopia - The Sky Is The Limit

En dan is er nog mijn nieuwste project: Laptopia. Ik ben momenteel op zoek naar massa’s oude laptops. Hoe meer, hoe liever. Bedoeling is om iedere laptop om te bouwen tot een kunstwerk. Mijn eerste van de reeks was al meteen een schot in de roos, want die staat tentoongesteld op Klein Sculptuur (zie hierboven). Heb je er dus nog eentje staan, geef me zeker een seintje.

Met deze veelbelovende vooruitzichten wens ik je een kunstig, maar vooral kerngezond 2024 toe.

Axel