Axel van Ickx

POST

Blind Faith - painting depicting devoted women adoring the pope wearing an Anonymous mask

Dubbele kunstverrassing: 2 nieuwe expo’s die je niet mag missen

Met oprechte blijdschap mag ik aankondigen dat ik niet één, maar twee nieuwe exposities voor je in petto heb. Jaaaa! Lees snel verder voor alle details!

1. St.Art53 in Scheldewindeke: éénmalig kunstevent!

Allereerst is er vlakbij huis de groepsexpo in St.Art53. Dompel jezelf onder in de artistieke sfeer van St.Art53 in Scheldewindeke, de sympathieke pop-up galerij van de immer sympathieke Isabelle Van Den Storme. Gedurende het weekend van 1 maart presenteren lokale kunstenaars hun werken in de in-renovatie-verkerende-dorpswoning-met-charme. Wees erbij op de vrijdag-vernissage (geen inschrijving nodig) of kom langs op zaterdag of zondag. De werken die ik tentoonstel, houd ik nog even geheim. Benieuwd? Kom langs op:

Vrijdag 1 maart: 17:00 – 21:00

Zaterdag 2 maart: 14:00 – 19:00

Zondag 3 maart: 11:00 – 19:00

Locatie: Stationsstraat 53, Scheldewindeke

Voor updates, volg de Facebook-pagina van St.Art53.

2. Kunstwandeling ‘Kapellekes in het Land van Rhoode: Maria in het Landschap’ in Oud-Turnhout!

Het wordt een druk weekend, dat eerste weekend van maart, want ik maak ook deel uit van het kunstenparcours in Oud-Turnhout. De opening valt op 2 maart, en deze expo loopt wel ietsje langer: tot en met 26 mei. Elk weekend kan je de 5km lange kunstwandeling op eigen tempo afleggen. Deze kunstbeleving verkent zowel binnen- als buitenlocaties, met als centraal thema “Maria in het Landschap.” Het startpunt is café Zwaneven, Steenweg op Mol 196, Oud-Turnhout, met de vernissage op 2 maart om 14:00 uur. Bezichtiging is mogelijk op zaterdag en zondag van 13:30 tot 17:00 uur.

Ikzelf zit daartussen met een werk, alsook mijn favoriete fotografe Nathalie Stroobant.

Ontdek mijn interpretatie van dit thema en geniet van deze unieke ervaring. Meer informatie vind je op de website van de organisator, het Hofke van Chantraine.

Mis deze kunstzinnige ontdekkingsreis niet en zet de data alvast in je agenda. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten op deze inspirerende exposities!

3. Nieuwe website

O ja, ik zou het nog bijna vergeten, maar mijn website zit ondertussen in een nieuw jasje.

Wat is er nieuw?

Alle nieuwsbrieven publiceer ik nu ook op mijn site, zodat je die achteraf nog eens rustig kan nalezen (als je die verrekte email niet meer terugvindt).

Je krijgt een duidelijk overzicht van huidige en toekomstige expo’s waar je mijn werken kan zien. Nieuwe werken zal ik frequenter updaten op de pagina Artworks.

Ik hoop dat je mijn enthousiasme voelt in mijn website! Ik zou zeggen: spread the word!

Met creatieve groeten,

Axel